Velké čištění zubů v ZOO - Schoenwald, Sophie, 1980- (Fragment, 2019)
Veselé vyprávění o jedné mimořádné akci v zoologické zahradě. Pan Alfréd je ředitelem ZOO. Jednoho rána se stane něco moc zvláštního. V zahradě to nepříjemně zapáchá a nejsou tu žádní návštěvníci. Ježek Ignác prozradí Alfrédovi, že si zvířátka nechtějí čistit zuby, protože je to moc práce. To se však panu řediteli vůbec nelíbí a rychle vymyslí plán, jak svým svěřencům zuby vyčistit. K tomu ovšem potřebuje odvážného pomocníka.