Kocour z Montmartru - Klevisová, Michaela (Motto, 2013)
Druhá sbírka povídek o kočkách a jejich lidech z pera známé autorky detektivek Michaely Klevisové vypráví veselé i dojemné příběhy kočičích hrdinů, které se proplétají s těmi lidskými.